Rókavédő hippi tüntetett Theresa May, valójában a brit hagyományok ellen

Egy fekete zászlót lengető, ordítozó férfi fogadta a kormányzó brit Konzervatív Párt walesi tagozatának kampánygyűlésére érkező brit miniszterelnököt, és halálosan megfenyegette a rókavadászatról alkotott nézetei miatt.

A férfi, aki a riportereknek csak Connor néven mutatkozott be, egy fekete zászlót lengetve várta hétfőn a miniszterelnök kocsiját. “Ez egy fasiszta állam!” – ordította, majd azt kiabálta, hogy “meg kell menteni a vadon élő állatokat, helyettük inkább May-t öljük meg” – tudósított a The Guardian.

Hírdetés

A miniszterelnök kocsija mellett álló rendőrök azonnal leteperték a földre, de ekkor a 25 éves hippi előkapott egy kürtöt, és megpróbált újból elindulni az elnöki autó felé. De újból elkapták, ráugrottak és elvonszolták. Később pedig elengedték, mert igazából a rókákért kampányolt, nem a miniszterelnök ellen.

Theresa May egy korábbi interjúban – sokak megdöbbenésére – meglepően természetes módon jelentette be, hogy ha rajta múlik, újra felelevenítené a régi brit hagyományokat, így a rókavadászatot is.

(Híradó – The Guardian nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »