Novák Előd pénteken 9:45-re várja Magomed Dasajevet – azt ígéri, ő nem lesz olyan csicska, mint a rasztahajú idióta

Novák Előd pénteken 9:45-re várja Magomed Dasajevet – azt ígéri, ő nem lesz olyan csicska, mint a rasztahajú idióta

Novák Előd találkozóra hívta a hippi köcsögöt móresre tanító, de annak meghunyászkodásán keresztül hazánkat is megszégyenítő oroszbarát csecsent. Azt ígéri, ő nem lesz olyan „csicska”, mint a rasztahajú idióta és a kormányunk. A „meghívót” Fb-oldalán tette közzé, alább olvasható, az előzményeket kapcsolódó anyagaink között találják.

Kész vagyok találkozni ezzel az oroszbarát csecsennel, de én nem leszek ilyen csicska, mint ez a rasztahajú idióta és a kormányunk is, mely szerint nem kell tenni semmit ebben a gyalázatos ügyben, hiába tudott róla az orosz nagykövetség diplomatája is. Örülök, hogy legalább az LMP nemzetbiztonsági vizsgálatot akar.

Ez az oroszbarát csecsen velem is találkozhat most pénteken, mert 10 órára idézett kihallgatásra gyanúsítottként a Központi Nyomozó Főügyészség a Szabadság téri, kommunista emlékmű elvileg tiltott önkényuralmi jelképeinek szimbolikus eltávolítási kísérlete miatt, mert másfél éve még mindig „nyomoznak” ebben a teljesen nyilvánvaló ügyben. 9:45-re várom Magomed Dasajevet az épület elé, persze utána is megvárhat, követhet is haza, hatóságainkat ez nem zavarja, de én akkor sem leszek csicska, kitartok elveim és rendszerváltó követeléseink mellett.

Csak arra kérem csecsen vendégünket (ha már hazáját elhagyó migránsként eddig nem tartotta fontosnak, hogy megismerje történelmünk legalább közös lapjait), olvassa el a Szabadság téri szovjet emlékmű eltávolítását követelők kiáltványát, melyet Budaházy Györggyel fogalmaztam 13 éve, és Wittner Máriától Pongrátz Gergelyig sokan aláírták (a Jobbik is).

Ha a kormányunk nem toloncolja ki ezt a csecsent, és nem utasítja ki vele együtt az esethez asszisztáló orosz diplomatát, akkor jobb híján én igyekszem menteni a magyarok becsületét, eltakarodásra szólítva a hazánkban kissé messzire menő migránst, s persze vihetné magával a megszállási emlékművüket is, mely csak mérgezi a magyar-orosz kapcsolatokat is.

Budaházy György az alábbi reagálást írta Novák bejegyzése alá:

Teljesen egyetértek Előddel! Én is mennék vele a csecsennel találkozni, ha nem lennék még mindig ebben rohadt házi őrizetben.

1. Egy csecsen inkább foglalkozzon az oroszok által megszállva tartott hazájával, minthogy „orosz hazafit” játszik Magyarországon.

2. Azért, mert a budapesti Szabadság téren álló szovjet megszállási emlékmű meg lett rongálva, senkinek nem jár bocsánatkérés. Majd ha az oroszok is bocsánatot kérnek százszor 1849-ért, 1945-ért, 1956-ért, a Gulágokon meghalt százezrekért, a megerőszakolt magyar nők tömegeiért, a szétrombolt országunkért, a 45 év kommunizmusért.

3. A Szabadság tér egy szakrális tér számunkra. Ez alatt az förmedvény alatt 1 db katona nincs, azok ott vannak a temetőben, pl. a Fiumei úti sírkertben, ott lehet sajnálkozni értük Mogamednek meg a hozzá hasonlóknak. Mi, magyarok se tartunk igényt felszabadítási emlékműre pl. Kijev egyik központi terén, pedig az ukránokat lényegében felszabadítottuk anno az orosz megszállás alól.

4. Mi szabályosan szétvertük azt az emlékművet 2006-ban, de nem bántuk meg és nem is kértünk/kérünk érte bocsánatot senkitől soha.

5. Az oroszoknak elég kevés barátja van jelenleg. Mi, magyar hazafiak viszont kiálltunk mellettük, mikor a Krímet visszacsatolták igazságosan. Nekünk szimpatikus Putyin szembemenése a nyugati devianciák térhódításával. Az ilyen Dasajev-féle hozzáállás nem igazán kedvez ennek szimpátiának. Inkább azon fáradozzon, hogy meggyőzze az orosz barátait arról, hogy mindenkinek jobb, ha ez az emlékmű elkerül a Szabadság térről.

6. Az ilyen senkiházi kis köcsög pedig, mint ez a Komáromy, jobb, ha nem üti az orrát olyan témába, amit nem tud képviselni és mindenkire szégyent hoz a gyáva viselkedésével. Egyébként is jobban teszi a haverjaival együtt, ha hazatakarodik az utcákról, mert előbb-utóbb a hazafiak megelégelik a műsorukat és esetleg felkeresik őket. Na, arról lehet, hogy igazán ütős videók fognak készülni!


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »