Leütötte a nigger horda a sofőrt, majd elkötötték a kamiont Calais-nál

Leütötte a nigger horda a sofőrt, majd elkötötték a kamiont Calais-nál

Calais-nál betolakodó hulladékok a már ismert módszerekkel megállításra kényszerítettek egy kamionost pénteken, leütötték, és véresen magára hagyták az A 16-os autópálya szélén, Calais-tól pár kilométerre, hogy az ellopott kamionnal átkeljenek a Csatornán. Ugyan később rendőrök elfogták az afrikai tetteseket, de az eset nyomán a brit közlekedési hatóság bűnmegelőzési csoportja piros veszélyjelzést adott ki, és az érintett autópálya elkerülésére szólították fel a szigetország árufuvarozóit.

A Daily Mail és a Daily Express által közölt eset még július 21-én történt, amikor is egy feltehetően brit kamionos megállt az autópályán, amikor észrevette, hogy többen fel akarnak mászni a pótkocsira. Kiszállt, erre rátámadtak, és egy kővel leütötték. A gazdátlan kamiont megkaparintva ezután Calais irányába távoztak az illegális bevándorlók.

Később megtalálták a vérző fejű férfit, és kórházba szállították a francia mentők. A francia rendőrség pár kilométerrel Calais előtt megállította az ellopott kamiont, és őrizetbe vette a kilenc eritreai származású migránst.

Hírdetés

Az eset kapcsán értesítették a brit kamionosokat, és arra szólították fel őket, hogy kerüljék el azt a szakaszt. Brit parlamenti képviselők mellett a brit Közúti Árufuvarozók egyesületének elnöke, Richard Burnett is megszólalt, aki szerint az eset is rámutat arra, hogy a migránsok minden eszközt bevetnek annak érdekében, hogy az Egyesült Királyságba jussanak.

(Híradó nyomán)

Korábban írtuk: Már repülővel is próbálkoznak a betolakodók Calais-nál


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »