Így van rabbi: Meneküljetek Izraelbe, mert ti lesztek az áldozatok…

Így van rabbi: Meneküljetek Izraelbe, mert ti lesztek az áldozatok…

A barcelonai merénylet rávilágított, hogy a zsidók nincsenek többé biztonságban, jelentette ki Meir Bar-Hen katalóniai főrabbi. A vallási vezető szerint a zsidóságnak nemcsak Spanyolországból, de egész Európából el kell menekülnie. A háttérhatalom megint odadob majd pár száz ezer kiszsidót, ezek csak szenvedjenek, de Európa elárasztása a muszlimokkal a terv szerint folytatódik. Aztán majd lehet a szerencsétlenül járt zsidókra hivatkozni…Persze, egy merényletben megölt zsidónak már úgyis mindegy…

A radikális iszlám térhódítása és a hatóságok tétova fellépése következtében a zsidó közösség sorsa Katalóniában megpecsételődött – jelentette ki Meir Bar-Hen főrabbi a csütörtöki terrorista támadást követően.

Hírdetés

Mint ismert, csütörtökön egy furgon hajtott be a helyiekkel és turistákkal zsúfolt tömegbe Barcelona egyik sétálóutcájában. A 14 halálos áldozat mellett a sebesültek száma meghaladja a százat.

Meir Bar-Hen évek óta hangoztatja, hogy Spanyolország „az európai iszlamista terror elsőszámú fészke”, híveinek pedig azt tanácsolja, hagyják el az országot és költözzenek Izraelbe. „Ne várjunk addig, amíg már késő lesz, jobb mielőbb elköltözni. A támadások ismét rávilágítanak arra a problémára, amit a radikális iszlámisták jelenléte vet fel. Mivel a terroristák és támogatóik közöttünk élnek, nagyon nehéz tőlük megszabadulni. A szélsőségesek egyre erősebbek lesznek.”

Kiemelte: nemcsak Katalóniára és Spanyolországra utal, hanem egész Európára, ami számukra elveszett.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »