Haláli fegyver: az MSZP célkeresztjébe került a Jobbik

Haláli fegyver: az MSZP célkeresztjébe került a Jobbik

Ahogy arról beszámoltunk, Korózs Lajos kedd este égette szénné magát azzal horogkeresztes képpel, amelyen ugyan „nem látszik, de a kép alatt ott van, hogy valami szarvasi szervezet adta ki”.

Szerdán megírtuk, hogy ez egész egy nagy kamu, mert a képet egy Szarvas nevű mikroblogger készítette.

Ennek ellenére szerda este Mirkóczki Ádámot szerdán az ATV műsorvezetője még mindig a horogkeresztről kérdezte.

Csütörtök estig kellett várni arra, hogy „belássák” a tévedést:

„Azért azt, hogy a politikában évtizedek óta jelen levő parlamenti képviselő behozzon egy kamu plakátról egy kinyomtatott kópiát a tévéstúdióba, és azt felmutassa, mint bizonyítékot arra, hogy valójában milyen elvetemült Jobbik, én sem hittem volna. Így jártam kedden Korózs Lajossal. Ezt sikerült tisztázni szerda este Mirkóczki Ádámmal, a Jobbik szóvivőjével, ami fontos, mert az igazság mindenkinek jár, a megtévesztés mindenkitől hiba (bűn?)”

– írta Róna Egon, az Egyenes Beszéd műsorvezetője.

Hírdetés

Illetve:

„Bocsánatot szeretnék kérni! Kedden az ATV Egyenes Beszéd műsorában elkövettem egy hibát. Nem ellenőriztem azon plakát hitelességét, amit a műsorban felmutattam. Ez hiba volt részemről. Még egyszer: BOCSÁNAT!”

– fogalmazott Korózs Lajos a Facebookon.

Az utóbbi időben egyre inkább érezhetőbb, hogy az érték- és identitásválságban szenvedő MSZP célkeresztjébe a legerősebb ellenzéki párt, a Jobbik került. Ennek eddigi legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor a magát szocialistának mondó társaság beleszállt a magyar munkások béremelését is megcélzó béruniós kezdeményezésbe.

De milyen is az a Haláli Fegyver?


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »