Demcsák: nem voltam berúgva a Szanyi-interjú alatt

Demcsák: nem voltam berúgva a Szanyi-interjú alatt

Az ATV-től távozó televíziós a Rádió1 Reggeli Show című műsorában Sebestyén Balázséknak fejtette ki, hogy mi történt vele az elmúlt időszakban. A comment:com összefoglalta a beszélgetést.

Demcsák azzal kezdte, hogy a hírekkel ellentétben kedden nem is volt jelenése az ATV-ben, mert orvoshoz kellett mennie a hisztériás rohamai miatt, amiket a körülötte zajló botrány okozott. A szerdai találkozón, ahol eldőlt, hogy nem folytatja, 1-2 hónapos pihenőt kért, de ha azt nem kapja meg, akkor inkább kiszáll, végül így is lett.

Nem tudta, hogy nem fogja bírni?

Balázs megkérdezte, hogy a szerződés megkötésekor nem gondolt-e bele, hogy mennyire lesz megterhelő ez a munka neki? Demcsák erre azt válaszolta, hogy neki alapvetően az Egyenes beszédet kínálták fel, később jött szóba a reggeli műsor is. Ezt a műfajt 12 éven át csinálta, így úgy gondolta, hogy simán menni fog.

A második héten viszont rájött, hogy ez a család mellett nem fog működni, a kéthetente eltérő beosztás megterhelte a szervezetét és alvászavarral is küzd évek óta. Az Egyenes beszédet viszont annyira akarta, hogy inkább nem szólt, hogy vegyék ki a műsorból.

Hírdetés

Elmondása szerint már az első adás előtt közölte az akkori szerelmével, hogy nem fogja bírni, de a szavát adta, ezért nem szállhat ki.

Mi történt a Szanyi-interjúnál?

Demcsák cáfolta, hogy előző este bulizott volna. A Jó reggelt, Magyarország! egykori műsorvezetőtársaival öten mentek el beszélgetni, fél 12-kor már hazament, de a magánéleti válság nagyon megviselte.

Azt is kijelentette, hogy nem volt berúgva, nem volt bealtatózva, drogot és gyógyszereket sem fogyasztott. Helyettesítést azért nem kért, mert úgy gondolta, hogy meg tudja oldani az adást.

Demcsák azóta is kapott felkéréseket, de most pár hónapig inkább a pihenésre koncentrál.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »