Csellel hívott segítséget a 83 éves asszony a mellékhelyiségből támadó rabló ellen

Csellel hívott segítséget a 83 éves asszony a mellékhelyiségből támadó rabló ellen

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 41 éves petőfiszállási lakos ellen.

A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján 2017. szeptember 18-án 13 óra körül megjelent az egyik petőfiszállási tanya udvarán, ahol elbújt a mellékhelyiségben. Amikor a 83 éves sértett közelebb ment, akkor kiugrott rejtekhelyéről, és kést szorított az asszony torkához. Ezt követően pénzt követelt tőle, aminek hatására a nála lévő néhány ezer forintot adta át. A gyanúsított további 50 ezer forintot követelt a sértettől, aki elmondta, nincs több készpénze, ezért át kell mennie – a pár száz méterre lévő – szomszédjához kölcsönkérni. Az elkövető ezt elfogadta. Az asszony a szomszédból kért rendőri segítséget.

Hírdetés

A helyszínre érkező körzeti megbízottak a közeli erdőben percek alatt elfogták a férfit, akinek a ruházatából előkerült a sértett pénze, valamint a kés is, amit lefoglaltak a rendőrök.

A gyanúsítottat kihallgatását követően őrizetbe vették a kiskunfélegyházi nyomozók és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására – olvasható a Police.hu-n.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »