Cataniában migránsoktól tisztította meg a piacteret egy olasz kereskedő – A taljánban ezúttal emberükre akadtak a fekák

Cataniában migránsoktól tisztította meg a piacteret egy olasz kereskedő – A taljánban ezúttal emberükre akadtak a fekák

Olaszország már elviselhetetlen mértékben megtelt az elsősorban Afrikából beözönlő sáskahaddal. Két nappal ezelőtt a Cronaca Vera című milánói hírportál videók mellékelésével megírta a hírt, miszerint Catania, szicíliai nagyváros egyik piacterén a feketék egyszerűen eluralkodtak a terepen, lehetetlenné teszik az olasz kereskedők tevékenységét. Egy kereskedő ráunt a fekák pimaszságára, beült az áruszállító autójába, és rövid időre pillanatok alatt megtisztította a terepet. Az olasz portál anyagát átvette a staseve.eu című német nyelvű hírportál, amely a történethez a fősodratú „német” média által félrevezetett, vagy éppen dezinformált németek számára hírmagyarázatot is csatolt.

A milánói Cronaca Vera anyagát átvett anyaghoz a német hírportál is két videót mellékelt: az elsőn az események felülről, távolabbról követhetők, s azt látjuk, hogy egy áruszállító autó képtelen továbbhaladni a fekák tömegétől, illetve az általuk rögtönzött árusítóhelyektől. A vezető kiszállt, s valószínű próbálta meggyőzni őket, hogy álljanak el az útjából, ám ez láthatóan nem sikerült neki, mert az afrikaiak elkezdték dorongokkal és minden egyéb, a kezükbe kerülő tárggyal dobálni, ütni az autót és a mögötte álló, időközben szintén „felfegyverkezett”, az autós kereskedő védelmére kelt olaszokat. Végül a piros pólós vezető bottal védekezve nagy nehezen beszállt az autóba, gázt adott, s előbb előre, majd hátramenetben megtisztította a terepet a fekáktól. Amikor hátramenetben visszaért a kiindulási helyére, ismét előremenetben az afrikaiak sátorlappal fedett standjait is ledöntötte. A második videó az eseményeket közelről, a fekák sátorlappal fedett standjai felől mutatja be.

Hírdetés

A Merkel-féle cenzúra által a világhálóról még el nem tüntetett staseve.eu híportál elöljáróban megjegyzi: amit az olasz Cronaca Vera hírportál az olvasóival közölt, olyant a német fősodratú médiában természetesen nem láthatunk, nem olvashatunk. Pedig ez az európai valóság, legyen az Franciaországban, Görögországban, Nagy-Britanniában, Olaszországban, Ausztriában, Svédországban, Dániában, Belgiumban, Hollandiában vagy éppen Németországban, mindenütt emelkedik a bűncselekmények száma – állapítja meg a német portál.

Mindeközben a fősodratú média és a hatóságok gyakran elhallgatják az igazságot és a valóságot. Legtöbb esetben csak egyes helyi hírforrások tájékoztatják az embereket a bűncselekményekről, mert náluk még nem annyira működik az agyonhallgatás és a meghamisítás gyakorlata – mutat rá a német hírportál, majd hozzáteszi, hogy ezzel a módszerrel azonban egyáltalán nem lehet megoldani az Afrikai felől az európai kontinensre irányuló migránshullám előidézte problémát. „A politikusok azt mondják nekünk, hogy az igazi veszélyt a jobboldal jelenti számunkra, miközben tovább művelik az általuk folytatott politikát”, írja az staseve.eu hírportál, majd így folytatja: „Egyre több az úgynevezett no-go zóna. A biztonságot és a rendet már nem lehet garantálni, ezért föl kell tennünk a kérdést: a nyugat-európai őslakosok meddig hajlandók még eltűrni a jelenlegi helyzetet?”

Hering J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »