Börtönbe került a migránsokat ijesztgető magyar kamionos, de nem azért, amiért elsőre gondolná

Börtönbe került a migránsokat ijesztgető magyar kamionos, de nem azért, amiért elsőre gondolná

Emlékeznek még Jeddi Árpád Leventére, a magyar kamionosra, aki migránsokat ijesztgetett Calaisnal?

Tavaly már-már világhírnevet szerzett azzal, hogy a migrációs-hullám csúcsán feltöltött egy videót a világhálóra, amelyen miközben keresetlen szavakat zúdított az országúton egyébként gyújtogató, és a kamionosokat veszélyeztető migránsokra, még a kormányt is rájuk húzta. Nos, ahogy az várható volt, a történetének nem lett szép vége.

A Forecourt Trade brit szakportál számolt be arról, hogy a 47 éves magyar férfit 3 év börtönbüntetésre ítélték április 18-án az Egyesült Királyságban, méghozzá csempészetért.

Hírdetés

Jeddi Árpád Leventét a brit határőrök még 2016. október 19-én kapták el, 880 kilogramm csempészett cigarettát találtak a kamionja rakterében (174.328 font, azaz több mint 62 millió forint értékben). A csempészárut ünnepi csomagolópapírban rejtették el.

Miután „Jeddit” átkutatták, 6 gramm kokaint, 81 gramm amfetamint, könnygázt és több kést is találtak a sofőrnél.

A Canterbury Koronabíróság 11 vádpontban találta bűnösnek „Jeddit”, aki április 20-án meg is kezdte 3 éves börtönbüntetését.

Az angliai börtönviszonyokra ugyanakkor jellemző, hogy odabent is sok migrációs-hátterű emberrel fog találkozni, szóval ha sokan ismerik odabent is a videóját, kemény esztendők elé néz a rácsok mögött.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »