Bayer Zsolt: Némi megszorítással igaz!

Bayer Zsolt: Némi megszorítással igaz!

így hitetvén el magukkal, hogy valami hasznosat, s bármilyen módon emberit cselekedtek.

Íme, a közlemény a 888 összefoglalásában:  

„Gyurcsányék szerint a hagyományos családkép múltszázadbeli és homofób

A Demokratikus Koalíció közleménye szerint a Családok Világkongresszusa nevű rendezvény keretében találkoztak a világ homofóbjai, abortuszellenesei és mindazok, akik a család fogalmát tekintve az 1900-as évek elején rekedtek.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, csütörtökön került megrendezésre a Családok Világkongresszusa Budapesten, mely a hagyományos családmodell témakörére fókuszált. A konferenciát Orbán Viktor miniszterelnök nyitotta meg, beszédében pedig bejelentette, hogy tovább növelik a családi adókedvezmény mértékét.

Bár kevesebb mint negyven év alatt az ország több embert vesztett a népességfogyás által, mint a második világháborúban, Gyurcsányékat ez láthatólag nem érdekli, ehelyett ideológiai síkon, a hagyományos családokat kifigurázva támadják a kormányt. A balliberális párt közleménye szerint ugyanis a résztvevők között szép számmal találunk olyanokat, akik szerint csak egy nő és egy férfi alkothatnak családot, a gyermekeknek pedig lehetőleg népviseletben kell a természetben fakardozniuk bibliával a hónuk alatt, különben nem is beszélhetünk családról.”

A gyurcsányisták szerint a Fidesz csak kirekesztésre használja a család fogalmát, hiszen például a homoszexuálisok által alkotott családokról nem szól a fáma.” 

Hírdetés

Nos, ezek után (és a Budapesten zajló konferenciát övező többi elmebeteg, kártékony, a halál-kultuszban gyökeredző, beteg megnyilvánulást követően) óhatatlanul Ronald Reagen zseniális mondása jut az ember eszébe. Az egykori amerikai elnök egy hasonlóan agresszív, primitív, abortuszpárti megnyilvánulás után jelentette ki a következőt:

„Észrevettem, hogy akik a leglelkesebb hívei az abortusznak, már mind megszülettek valahogyan.”

Igen, erről van szó. Ezek sajnos már mind megszülettek valahogyan. Úgyhogy Gyurcsányék közleményéről elmondhatjuk, hogy teljesen igaz, a következő megszorítással:

Nagyon nagy kár, hogy a DK-sok szülei annak idején ragaszkodtak a hagyományos, 1900-as években megrekedt családmodellhez. Mennyivel szebb, emberibb hely lenne a világ, ha mindegyik apja egy másik férfivel, anyja meg egy másik nővel élt volna együtt, hódolva a modernségnek. Esetleg egy kutyával vagy kecskével. Akkor most nekünk nyugodt életünk lehetne, nekik pedig egyáltalán nem kellene szembe nézni azzal a borzalommal, hogy a világ nagyobbik része még mindig a hagyományos családmodellt szereti…

Bayer Zsolt

Forrás: http://badog.blogstar.hu/

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »