Bayer Zsolt: Hírek a csodás Nyugatról

Bayer Zsolt: Hírek a csodás Nyugatról

Nézzünk előbb egy németországi hírt, ott mégiscsak nehéz rasszizmust kiáltani, olykor viszont utat tör magának a józan ész is a „multikulti” meg a „nyitott társadalom” kocsonyás, zselés közegén keresztül.

Íme, a 888.hu híre április 25-én: „Eddig bírták: korlátozni fogják a migránsok számát a német iskolákban. A németországi gimnáziumi tanárok országos szakszervezete (DPhV) szerint 35 százalékban kellene maximalizálni a bevándorló családból származó tanulók arányát a német iskolák osztályaiban. Heinz-Peter Meidinger, az érdekképviselet vezetője német hírportálokon hétfőn idézett nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy 35 százaléknál nagyobb arány integrációs gondokhoz és a tanulók képességeitől elmaradó teljesítményhez vezet.”

Azonban a 35 százalék nem merev határ, hanem csupán irányadó érték, amely a bevándorló származású tanulók integrációjáról végzett kutatásokból vezethető le – tette hozzá. Hangsúlyozta, hogy a szakszervezet támogatja a szövetségi oktatási és kutatási miniszter, Johanna Wanka kezdeményezését a migráns tanulók számának korlátozásáról.

Egyben sürgeti, hogy a – tartományi hatáskörbe tartozó – közoktatásért felelős politikai testületekben kezdődjék meg a munka egy hatékony, rugalmas rendszer bevezetéséről. Heinz-Peter Meidinger aláhúzta, hogy az ügyről szakmai vitát kell folytatni, és nem szabad engedni, hogy azzal a pártok a közelgő választási kampányban visszaéljenek. Johanna Wanka egy hétvégi lapinterjúban kiemelte, hogy az osztályokban kiegyensúlyozott arányokat kell teremteni a német és a bevándorló tanulók között.

A regionális különbségek igen nagyok, ezért nem lehet az egész országban egységes szabályozást, merev kvótarendszert bevezetni, de gondoskodni kell arról, hogy ne legyenek osztályok, ahol a migránsok magas aránya miatt nem elsősorban németül, hanem az anyanyelvükön beszélnek egymással a tanulók, mert az ilyen környezet hátráltatja a társadalmi beilleszkedést és boldogulást – fejtette ki a miniszter.

A szövetségi statisztikai hivatal (Destatis) legutóbbi adatai szerint Németországban 17,1 millió migrációs hátterű – bevándorló vagy bevándorló családból származó – ember élt 2015-ben, ami a lakosság 21 százalékát jelenti – ez egyben történelmi csúcs is.A 888 fele, a 444 erről nem írt, ami nem csoda, ezt legalább olyan problémás lett volna feldolgozniuk, mint a német antifáknak azt a pillanatot, amikor kedvenc migránsaik Essenben „Heil Hitler!” kiáltásokkal tüntettek, és megígérték a zsidóknak, hogy meg fognak halni.

Egy rendes antifa meg anarchista meg szélsőbalos ifjú ilyenkor feloldhatatlan dilemma elé kerül, ugyanis identitásának, súlyosan beteg világképének elengedhetetlen része, hogy az „idegen szép”, és hogy mindenkit be kell fogadni. Ugyanakkor egy rendes német antifa eleve gyűlöli önmagát, amiért német, és a rasszizmus egyetlen formáját tartja megengedhetőnek, sőt kívánatosnak, a németség utálatát, ugyanis súlyosan beteg világképe szerint aki német, az eleve náci, és ez alól nincs felmentés. És ez a szépen felépített elmebetegség kap súlyos és feldolgozhatatlan pofont, amikor iszlamista migránsok ígérik be a zsidók kiirtását és éltetik Hitlert, mert ilyenkor egy rendes német antifának egyszerűen meg kellene tagadnia súlyosan beteg lelkének legalább egyik felét.

Hírdetés

Nos, pontosan ilyen képtelen helyzetbe kerül egy 444-es Soros- és szexmunkás, amikor olyasmi hír érkezik, mint ez itt Németországból. Még hogy egy osztályban nem lehet több, mint 35 százaléknyi migráns! Ez az open society nyílt megtagadása! Nem, egy rendes 444-es szexmunkás ilyesmit meg sem hallhat! Ezért aztán a 444 gyorsan keresett egy másik hírt, íme: „Megbírságoltak egy francia polgármestert, mert arról beszélt, hogy túl sok a muszlim gyerek az iskolákban. Franciaországban 2000 euróra büntették dél-franciaországi Béziers szélsőjobboldali polgármesterét, mert tavaly szeptember 1-jén arról írt a Twitteren, hogy túl sok a muszlim gyerek az iskolákban.

Robert Ménard, a Nemzeti Front politikusa pedig az LCI tévének arról beszélt, hogy a városában van olyan osztály, ahol a tanulók 91 százaléka muszlim, ami »nyilvánvalóan problémát jelent«, és »a toleranciának is van határa«. Később a politikus azzal védekezett, hogy ez nem értékítélet volt, csak le akarta írni, milyen a helyzet Béziers-ben. Csakhogy a francia törvények szigorúan tiltják, hogy az állampolgárok etnikai vagy vallási hovatartozásáról adatokat gyűjtsenek. Miután egy antirasszista csoport feljelentette, a párizsi bíróság több mint 1800 euró megfizetésére büntette, valamint még 1000 euró perköltséget is meg kell fizetnie. Ménard fellebbezni fog a döntés ellen.”

Na, akkor most az van, hogy Ménard polgármestert el kell küldeni Németországba egy tanulmányútra, a német illetékeseket pedig Béziers-be kell küldeni, megvizsgálandó, miért hihetetlenül nagy öröm és boldogság mégis, ha egy osztályban 91 százalék a migri meg a muszlim.

Egy hónap tanulmányút után egy közös dolgozatban kifejtik, hogy akkor most 35 vagy 91 százalék, hogy az őshonos európai keresztény fehér rassz el tudja végre dönteni, milyen tempóban szeretné feladni civilizációját, kultúráját, identitását, vallását – mert a 91 százalékos tempó így elsőre, hirtelen kissé gyorsnak tűnik.
Bár ez valószínűleg már rasszizmus.

Baye Zsolt – www.magyaridok.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »