Az állatkínzás ellen tüntettek a futballszurkolók Nagycserkeszen – a rendőrök persze megvédték a cigányputrit

Az állatkínzás ellen tüntettek a futballszurkolók Nagycserkeszen – a rendőrök persze megvédték a cigányputrit

Az egész ország megismerte Fülöp, a nagycserkeszi német juhász keverék kutya történetét. Az állatot csontsoványan, borzalmas állapotban találták meg állatvédők egy nagycsrekeszi cigányputri udvarán, miután több bejelentés is érkezett az állat állapotáról.

A kutya nyakára szorult, borzalmasan szűk póráz miatt az állat feje hatalmasra duzzadt, teljesen eltorzult. Hiába mentették ki az udvarból, a kutya néhány héttel később elpusztult. A gazdáját százezres bírságra ítélték és eltiltották az állattartástól – számol be a Blikk, természetesen a tettesek származásának gondos elhallgatásával.

Vasárnapra a Szurkolók az állatkínzás ellen nevű Facebook-csoport tagjai szerveztek tüntetést az állatkínzás ellen, és az állatkínzással kapcsolatos törvények szigorításáért. A településre rengetegen mentek el, de sok volt a rendőr is, akik az állatkínzó cigányok házát körbekordonozták.

Hírdetés

"Nincsenek szavak a mai napra, száz embert vártunk, valahol 500-1000 között voltunk! Köszönet mindenkinek, aki velünk volt ma és bízott bennünk, úgy érzem, megmutattuk mindenkinek, hogy mit jelent valójában a szurkoló szó! Hihetetlen nap volt, végül még egy rosszul tartott kutyát is sikerült megmenteni a láncról – írták a rendezvény békés lezárása után Fb-oldalukon a szervezők.

Korábban írtuk: Állatkínzó cigányok putrija elé vonulnak az ultrák – összefogtak ismét egy jó cél érdekében, mindenkit szeretettel várnak


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »