Megegyezett Ákos a Telekommal, milliók az árváknak

Megegyezett Ákos a Telekommal, milliók az árváknak

Néhány perce szűkszavú közlemény jelent meg a Magyar Telekom honlapján. “Megegyezéssel zárult a Magyar Telekom és Ákos együttműködése. A partnerek a vitás kérdéseket megnyugtatóan rendezték, az ügyet véglegesen lezártnak tekintik, megköszönve egymásnak a sok éves, eredményes, közös munkát” – írják. A friss fejlemény kapcsán megkerestük az énekest, de ő nem akart nyilatkozni: szerinte a közlemény magáért beszél.

Mint ismeretes, a mobilszolgáltató azután bontotta fel váratlanul és egyoldalúan szponzori szerződését az előadóval, hogy Ákos támadások kereszttüzébe került a sajtóban az Echo TV-nek adott interjúja miatt. Az énekes szerint szavait kiforgatták, azóta pedig többen is helyreigazítást közöltek az ügyben. A Telekom decemberi közleménye szerint azért bontották fel a szerződést, mert nem tartják összeegyeztethetőnek az interjúban elhangzottak szellemiségét a multinacionális cég hitvallásával és értékrendjével.

Hírdetés

A mai közlemény megjelenését megelőzően, tegnap este a budapesti Andante Borpatikában Kovács Ákos ötvenmillió forintos támogatást nyújtott át Böjte Csabának, a dévai Szent Ferenc Alapítvány vezetőjének, hogy támogassa gyermekmentő munkáját.

A 2300 árva és szegény sorsú gyermek gondját viselő ferences rendi szerzetes a csekk átvétele után elmondta: “ez a legnagyobb egyéni adomány a dévai Szent Ferenc Alapítvány történetében. Igyekszünk a lehető legjobb árfolyamon átváltani gyermekkacagássá, jó magyar szóvá. Ez a támogatás az anyaotthonaink, gyermekvédelmi központjaink számára egy váratlan tavaszi angyaljárás. Isten fizesse!”

Arról nincsenek információink, hogy a Telekommal való megegyezés ténye és az adományozás között van-e összefüggés, és hogy a multi fizetett-e Ákosnak a megállapodás során.

Mint arról korábban is beszámoltunk, Ákos többször vett részt különféle karitatív kezdeményezésekben, és Böjte Csaba alapítványával is kapcsolatban volt: évekkel ezelőtt fellépett az alapítványnak a parajdi Sóbányában szervezett karácsonyi rendezvényén, ahol kétezer szegény sorsú gyerek kapott karácsonyi ajándékot, és részt vett a Baptista Szeretetszolgálat budapesti Cipősdoboz-koncertjén is az Arénában.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »